queueing theory, and comp utational methods

Openingstijden
  • Monday 09.00 - 17.00
  • Tuesday 09.00 - 17.00
  • Wednesday 09.00 - 17.00
  • Thursday 09.00 - 17.00
  • Friday 09.00 - 17.00
  • Saturday 10.00 - 15.00
  • Sunday Gesloten

Airco Onderhoud

Even terug in de tijd…

Veel mensen herinneren zich de tijd waarin personenauto’s nog niet waren uitgerust met airconditioning. Om het klimaat binnen de auto af te stemmen op de behoeften was je continue bezig met het doen van aanpassingen. De ventilator warmer of kouder, harder of zachter. Het raam open, gesloten en toch maar weer open. Een behoorlijke afleiding.

De komst van airco stelt ons in staat het klimaat binnen de auto perfect af te stemmen op de wensen en behoeften van de gebruiker(s) en deze bovendien in verschillende omstandigheden stabiel te houden. De airco regelt de temperatuur en de luchtvochtigheid (het klimaat) binnen de auto.

In de zomer zorgt het voor een constante en koele temperatuur waardoor je alert blijft en in de winter zorgt het voor het ont-wasemen van je ramen waardoor het zicht optimaal blijft. Een positieve bijdrage op het gebied van comfort en veiligheid!

Airco onderhoud

Airco onderhoud: voorkomen is beter dan genezen!

Helaas zien wij nog al te vaak dat eigenaren kosten proberen te sparen door het airco onderhoud te schrappen.  Achteraf kan deze keuze je duur komen te staan in meerdere opzichten.
Verlies of zelfs geheel wegvallen van de koelcapaciteit of een nare, muffe lucht in de auto zijn symptomen van een defect aircosysteem. Bovendien word de muffe lucht veroorzaakt door schimmels en bacteriën die zich door via de ventilator verspreid en ernstige gezondheidsklachten kan veroorzaken. Problemen als gevolg van een defecte airco kun je voorkomen door:

  • De airco regelmatig te gebruiken, zomer en winter.
  • De airco 10 minuten voor aankomst op de plaats van bestemming uit te zetten.

Regelmatig airco onderhoud bij RH autogarage in Wijchen.

Airco Tips

Airco onderhoud = airco gezondheid

RH autogarage in Wijchen bied je de volgende mogelijkheden voor het optimaal gezond houden van jouw aircosysteem.

Airco check: de airco word gecontroleerd op lekkages en beschadigingen

Airco clean & onderhoud : het ventilatorfilter word vervangen, schimmels en bacteriën en nare luchtjes worden verwijderd, gas van het aircosysteem word vervangen.

Wanneer je vooraf een afspraak maakt voor het airco onderhoud voorkom je een langere wachttijd dan nodig. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.