queueing theory, and comp utational methods

Openingstijden
  • Monday 09.00 - 17.00
  • Tuesday 09.00 - 17.00
  • Wednesday 09.00 - 17.00
  • Thursday 09.00 - 17.00
  • Friday 09.00 - 17.00
  • Saturday 10.00 - 15.00
  • Sunday Gesloten

APK keuring station Wijchen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is sinds 1985 een wettelijk verplichte keuring voor voertuigen in Europa en dient ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moeten personenauto’s, bedrijfsauto’s, driewieler of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar worden gekeurd.

Afhankelijk van het voertuig, de datum waarop deze voor het eerst op de weg is toegelaten, én het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende keuring plaats na één of twee jaar.

In de loop van de jaren is de APK steeds meer uitgebreid. Een actueel overzicht van de punten waarop tijdens de APK word gelet kun je zien op de website van het RDW.

RDW erkend keuringsstation Wijchen

Elke autogarage met een inschrijving in het handelsregister kan een RDW erkenning aanvragen. Alleen een betrouwbaar bedrijf behoud deze erkenning ook.

Met deze erkenning, maar ook de vele positieve ervaringen van onze klanten mag je er vanuit gaan dat je bij Wilfried Heijmans en Ted Heijmans in de goede handen bent.

Onze werkwijze

Voor de APK keuring kom je gewoon langs of maakt je een afspraak. Wanneer je een afspraak maakt voorkomt je te moeten wachten. Voor het maken van een afspraak vul je het contactformulier in of je belt 024 – 37 37 746.

Als het voertuig is gekeurd krijg je van ons een keuringsrapport, zowel bij goedkeuring als bij afkeuring van het voertuig.

Tarieven APK keuring in Wijchen

APK Benzine

35.00

APK Diesel

40.00