10 Jaar Ervaring

Al ruim 10 jaar zijn wij als autobedrijf actief in onderhoud en reparatie van personenauto’s. Tevens zijn wij RDW erkend en kunnen wij de APK-keuring voor uw auto verzorgen.

RH Auto's is opgericht in .....

In 2018 werd het tijd om uit te breiden en zijn wij verhuisd naar een modern bedrijfspand voorzien van alle faciliteiten aan de Celsiusstraat 20 te Wijchen, een dorpje in het mooie Gelderland, tussen Oss en Nijmegen (nabij de A326). Door de jaren heen hebben we onze zaak omgebouwd tot een volwaardig autobedrijf. Samen met mijn vader werken we naar volle tevredenheid en hebben we inmiddels een leuk klantenbestand. RH Auto’s is dus echt een familiebedrijf waar we voor de volle 100% achterstaan.

RH Auto's ruim aanbod

Wij hebben diverse occasions op voorraad en natuurlijk is er de mogelijkheid om uw auto in te ruilen. Daarnaast bieden wij een bandenopslag- en airco service aan.

 

RH Auto's Ruim aanbod

Bent u opzoek naar een occasion in Wijchen, Nijmegen, Beuningen, Malden, Cuijk, Groesbeek of Oss. Bekijk dan eens ons aanbod aan tweedehands auto’s. Neem alvast een kijkje op onze website of kom gezellig langs zodat we onder het genot van een kopje koffie uw wensen kunnen bespreken.

Autrics was founded in 1999

A wonderful serenity taken possession into entire soul also like these are main partcreated for the bliss often soul like

 
 

530

Happy Client

100%

Customer Satisfaction

530

Happy Customers

Ted Heijmans

 Ted Heijmans

Ted Heijmans

Eigenaar

9

Years of Experience10

Projects Done2

Ted Heijmans is eigenaar van RH Auto’s en doet dit met volle passie. Hij is APK keurmeester en leermeester voor stagiaires. Door middel van cursussen en opleidingen houd hij zijn kennis up-to-date.